Zakelijk

Voorbeeld tag 1 Voorbeeld tag 2 Voorbeeld tag 3 Voorbeeld tag 4 Voorbeeld tag 5
The Tag Company is al ruim 20 jaar specialist in naamplaatjes en kan praktisch iedere gewenste uitvoering realiseren. Een naamplaatje, ook dog tag, ID-tag of kortweg tag genoemd, is uitermate geschikt als promotiemiddel. Welke oplage, kleur, ontwerp, logo of tekst je ook wenst, bij ons zijn de mogelijkheden oneindig!

The Tag Company levert aan vele toonaangevende bedrijven, waaronder Henkel/Schwarzkopf en Sony Playstation. Voor Schwarzkopf heeft The Tag Company, in het kader van hun 'Don't lose your ID' campagne, speciale tags vervaardigd met in reliëf een vingerafdruk. In opdracht van Sony Playstation hebben wij, voor de introductie van de game Killzone, unieke tags gemaakt met daarin het logo van Killzone. Hoewel wij heel veel mogelijk maken, ben je ook voor de originele tag met alleen tekst bij The Tag Company aan het juiste adres. In iedere oplage met identieke of unieke tekst.

Wil je weten welke tags wij voor jou kunnen maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Bel +31(0)229-213583 of mail naar info@sathijn.nl


      

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt naamplaatje.nl cookies